2016-03-02 2466 views
一去到侍應帶位已有點混亂,明明有好多位但想帶我地坐高枱餐牌的選擇較少,無論係意大利面or 飯其實都係白汁蘑菇+一樣配料我地兩個一共點左 one pasta, one pizza and one dessert,pasta 係推薦ge,好香濃好味,但幾漏,食過一次本人短期內唔會想再食pizza 揀左三重芝士,但芝士味唔夠濃食唔出三重,同埋里面配ge 腸豬酥味太濃,但佢啲香草幾香,整體來講不過不失。最後甜品勁期待但好失望叫左布朗尼配提拉米蘇雪糕,佢會配一杯熱牛奶之類ge 倒入去溶左個朱古力皮,但唔夠熱,里面ge brownie 都唔熱ge, 朋友話同上次差超遠,失望,食兩啖都無胃口,但雪糕好食啦總括來講,希望越大失望越大,唔係咁想再有下次。

一去到侍應帶位已有點混亂,明明有好多位但想帶我地坐高枱

最後甜品勁期待但好失望

總括來講,希望越大失望越大,唔係咁想再有下次。

三重芝士pizza
Brownie+tiramisu  ice cream