2023-05-29
同朋友約咗去Yoho食飯,見到呢到係主打西式同日式fusion 菜嘅餐廳,野食好吸引咁,環境又好似唔錯,就決定喺到嘆返個午餐😜呢到設有戶外座位,但因為怕曬所以就決定都係坐返戶內,不過坐位有少少窄,坐得耐唔係咁舒服。自選午餐套餐 💰HK$168呢個套餐包括前菜、主食、飯同埋甜品,自己中意簡乜就簡乜,,任君選擇!連前菜都可以簡,真係幾新奇有趣。我今次簡咗孜然雞軟骨、唐揚雞排配黑松露蛋黃醬,日本醬油漬蛋飯、是日甜品😋孜然雞軟骨就偏粉,唔夠脆口麻麻地!但唐揚雞排配黑松露蛋黃醬比較好食,黑松露蛋黃醬都幾多,好重黑松露味👍🏻最有驚喜都係碗日本醬油漬蛋飯,將全碗飯撈勻晒再擺落口,超香口,雖然食唔出醬油漬到底係啲咩嚟,但佢有種蔥油台式拌麵果種蔥油嘅感覺,再加埋雞蛋,將成個飯嘅味道再昇華咗🤩而是日甜品就不過不失,下次都係試吓佢哋嘅雪糕算了~
自選午餐套餐 💰HK$168