2019-09-19 1000 views
真心,佢啲點心味道一般,有時睇到啲點心打開哂吹到都乾爭爭都未必會買,啲蒸飯直頭難食,但仍會幫襯既原因係唔使點等,有乜買乜,不過佢地越做越差!話說每日有一款特價食物,咁我今日就叫左鮮竹卷同蒸腸粉,佢話啲腸粉係即叫即蒸,要等八分鐘,咁比錢等啦(因為未試過呢度嘅腸粉,想試吓得唔得),點知中伏,企咗5分鐘先同我講賣哂,冇粉漿!咁我仲叫左個特價點心,又話啱啱賣完,而家係朝早七點半左右咋!我企喺度五分鐘先得兩位客買野,仲要一早就話冇腸粉漿,咁成日啲生意點做落去呀?總結:麻煩同特價野唔係咁容易出現,專登蒸碟腸粉更加唔使諗

2019-09-19
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Breakfast