Ttt
2019-04-15 4647 views
今日黎開百德新街附近見到有個地方有室外又可以帶寵物嘅餐廳,身為🐶奴才一於帶埋屋企個主子🐶🐶出嚟試吓!PIZZA🍕我哋叫咗意大利辣味香腸、水牛芝士、蘑菇、肉桂及特級巴馬臣芝士嘅SALSICCIA!薄餅底超級鬆脆,好似食緊餅乾咁!絕對新鮮焗起!餡料都好足,而且芝士好濃郁,148$呢個價錢食到質素同埋份量,絕對推介!蟹肉意粉,辣辣地相當開胃!而且蟹肉已經拆晒殻,食起上來方便食客意粉好彈牙,配埋香蒜辣椒香芹,味道毫無違和感,讚!小食我哋嗌左粟米餅薯條,配埋黑松露醬芝士韭菜,味道更加出,薯條食起上嚟有陣陣嘅粟米味!啱晒想減肥但又唔想戒口嘅我哋呢個蟹餅就略為遜色啦,價錢偏貴118$得三舊,成個煎蟹餅都充滿蟹蟹嘅味道,不過就分量少咗啲。而且個海藻沙律真係睇唔出係沙律以為係伴菜每次必食嘅卡邦尼意粉,相當CREAMY!意粉同樣都係好彈牙,軟硬度適中,價錢為168$有啲偏貴因為趕唔切HAPPY HOUR(去到晚上七點咋),但平時都係68$一杯,相對其他嘢食來講算抵飲味道不過不失啦餐牌同埋飲品整體價錢都係中上,份量唔多,所以今次同朋友都係就住食

薄餅底超級鬆脆,好似食緊餅乾咁!絕對新鮮焗起!
SALSICCIA  PIZZA

蟹肉意粉,辣辣地相當開胃!
而且蟹肉已經拆晒殻,食起上來方便食客

意粉好彈牙,配埋香蒜辣椒香芹,味道毫無違和感,讚!
SPAGHETTI  CRAB

啱晒想減肥但又唔想戒口嘅我哋

POLENTA  FRIES

而且個海藻沙律真係睇唔出係沙律以為係伴菜

CRAB  CAKE

每次必食嘅卡邦尼意粉,相當CREAMY!
意粉同樣都係好彈牙,軟硬度適中,價錢為168$
有啲偏貴