Vision 8

2017-10-17 135 views
餐廳幾好氣氛,好多時候都播住柔和嘅英文歌(間中都有一兩首係輕快節奏嘅),比我嘅感覺呢度係幾適合約會;而且店員仲會幫我拉凳😵呢下服務令我覺得自己係入左酒店食飯😵餐湯+餐包我好鐘意呢個餐包夠熱,個面又薄脆,而且夠鬆軟,除左配牛油之外,點餐湯嚟食都係唔錯嘅選擇;餐湯稀稠程度適中,加d黑胡椒調味會更香。黑松露pizza 第一次食到用黑松露做主題嘅pizza,感覺幾特別,pizza 面頭一d黑松露都無睇到,而係舖左滿滿的芝士粉,原來黑松露做左夾心,一切開就見到爆多嘅黑松露,好香呀!不過我覺得呢個pizza 一件起兩件止就好了,因為真係好足料,芝士粉同黑松露嘅份量一d都唔野少,一次過食得太多就食唔落之後嘅美食扒大虎蝦併龍蝦汁燴天使麵伴沙律意粉做出嚟嘅水準係我預期之外。主角大蝦夠大隻,又多肉,而且殻肉十分容易分開,方便到要照顧儀態嘅人。天使麵煮得好滑,條條分明,配埋d龍蝦汁更加容易入口,只是略嫌意粉份量少左d,實在唔夠喉😜伴碟嘅沙律菜正好為頭先強勁嘅芝味消消滯,菜好新鮮爽口,而且黑醋夠酸,啱我口味我地喺餐廳食左大概1個鐘左右,都keep住有客人入嚟話自己係有訂位,又聽到有幾個電話打來訂座,所以我諗呢

餐湯+餐包

黑松露pizza

扒大虎蝦併龍蝦汁燴天使麵伴沙律

意粉做出嚟嘅水準係我預期之外。

我地喺餐廳食左大概1個鐘左右,都keep住有客人入嚟話自己係有訂位,又聽到有幾個電話打來訂座,所以我諗呢間應該都係幾受大眾歡迎嘅餐廳。如果我地walk in唔係早入座,可能都無位食呀😜
2017-10-16
  • 黑松露薄餅