2017-10-23 64 views
呢間韓國炸雞, 第一次食係旺角, 第一次食完已經覺得正, 今次再食, 去左荃灣分店, 因為唔洗等位, 原來已經開左咁多分店,真係無為意。去到環境ok, 新,比旺角就細好多,但唔係問題,我地一行四人去食,都係坐四個位啫。我地嗌左兩款雞, 今次嗌左芝士同埋果香, 兩款都好好味,炸雞但無油既,啲肉好嫩,味道好燶郁,好正! 最怕乾柴肉,所以我唔鍾意雞胸,但連胸都唔柴既,好味!再黎嗌左芝士年糕,有小小辣,真係小小啫,又係好好味!仲要唔溜呀!雞胸沙律。。。個份量可以五至六個人, 太大啦~再黎就係個蛋卷, 平時對呢啲蛋卷無咩喜好,但呢個係我上次食完今次再叫, 口感好豐富,味道好好味最後飲品埋單千二蚊有找,四個人,連食同飲,一定會再食

芝士味

果香味

雞胸沙律。。。個份量可以五至六個人, 太大啦~

最後飲品

埋單千二蚊有找,四個人,連食同飲,一定會再食

芝士味
果香味