一講到Tea Set,一定以為係只啱女仔!只有甜品?!錯啦!原來都有Tea Set係啱男仕食架!!每次諗起,要同老公去食Tea Set,我就一定會同佢黎食泰燒遙。因為男女䘄啱食,最緊要夠飽肚。泰燒遙好出名的燒物!當中,有北海道元貝配青木瓜沙律、泰式香辣肉碎生菜包、泰式串燒虎蝦、燒西班牙黑毛豬豬頸肉、泰式燒雞翼、香烤法包及泰式甜品拼盤!上面的咸點類,我都好鐘意食!特別係個燒西班牙黑毛豬豬頸肉!入味而且十分嫩滑!北海道元貝,十分大隻!配上好Fresh又辣辣地既青木瓜沙律萌都好正哦!泰式菜,又點可以少咗泰式香辣肉碎生菜包?!辣度剛剛好!!啱晒愛辣的朋友!!咁特別的鳥籠係乜嘢?原來係泰式甜品拼盤!!全是泰國特式的甜品,食起上黎,特別有泰式風味!每次黎泰燒遙,都少不了要點無骨的海南雞飯。十分滑溜,雞味濃郁好味~~仲有個酸辣配合得好好的海鮮冬蔭公哦~~ 食Tea Set,又點可以唔飲椰青,仲有泰式咖啡都好好飲哦~~

咁特別的鳥籠係乜嘢?原來係泰式甜品拼盤!!
全是泰國特式的甜品,食起上黎,特別有泰式風味!
仲有個酸辣配合得好好的海鮮冬蔭公哦~~

$300 (Tea)