2018-01-01 11015 views
好耐無去呢頭搵嘢食,繼續係日本嘢食。朋友話之前都試過呢間,就呢間。難得入到嚟有,平時話好難先有位㗎。環境都唔錯,又唔算坐得好迫。午市係免加一,價錢唔算貴(諗起觀塘又唔係特別好食又貴,尖沙咀嘅打工仔真開心)。每種丼或飯都會跟set,有沙律,好正,有粒帶子係上面,成件事即刻好清新。面鼓湯清甜,入面好似係魚骨嘅東東。蒸蛋好滑好好味,有菇有蟹柳,真心唔錯。我係食呢個三文魚三之彩,有三文魚子,三文魚肉碎同埋三文魚刺身。上面又有一舊帶子啦,大愛,好好味。三文魚子同三文魚刺身正常,無雪味,而且三文魚肉碎好夠味,同一啖飯一齊送係perfect match!仲有一個甜品送到,佢上面鋪咗小小芒果汁,三層唔係好食得出係乜,芒果汁有小小蓋咗。78元真心好抵食,又飽,又唔會有油煙味,如果公司係尖沙咀就好啦。😢

環境都唔錯,又唔算坐得好迫。