2015-03-06 2874 views
星期五,約左朋友仔Happy Friday, 食個靚飯之後再去睇戲。 初嘗西班牙餐,6點上到,等職員安排我地入座。2個女仔,叫左3個main, 2杯飲品,因為怕太飽,所以今次冇得試waffles😅😅,希望下次有機會一嘗,因為每日有指定款式Wafles, 好吸引!!先黎2杯飲品, 草莓烏龍茶好香茶味,唔會係好假既甜味,正。熱朱古力咖啡拉花沒圖案可愛,而且友人話係好飲既。黑松露寬條面應該是必叫吧,我見幾檯客都好叫,好香雜菌味,都值得一試。薄餅得4件,size好細,趁熱食都幾好味。 最後黎個墨西哥脆片,好大份好脆好好味,2個人邊食邊傾計,都可以KO左佢。
先黎2杯飲品, 草莓烏龍茶好香茶味,唔會係好假既甜味,正。
熱朱古力咖啡拉花沒圖案可愛,而且友人話係好飲既。
草莓烏龍茶
熱朱古力咖啡