2019-04-07 96 views
見到Open Rice 咁多like, 同時又無喊喊樣, 諗住試下應該唔會點伏既, 點知一見到點餐紙就知伏伏地。每一個Category都得極少選擇, 開頭仲諗住依間野係貴精不貴多啦, 原來我太天真, 從未食過咁難食既放題, 樣樣野都無本身食材應有既鮮味, 全場最好食應該都係Haagen-Dazs 雪糕。 最好笑係我地落左幾張刺身Order, 個waitress 話其實第一round 有刺身拼盤食送, 叫我地唔好另外order 住, 咁我地ok既, 意見接受, 又咁岩我地張枱望到刺身Bar 既情況, 其實見到啲師傅已經整緊人地另外order 既單, 過左20分鐘, 終於忍唔住再遞刺身Order 紙, 今次輪到類似經理既人講返同一說話, 見我地唔好order 住,最後要追兩次先有。 終於知道點解佢地話要等埋刺身拼盤先算, 因為無味到係令你食唔哂成盤野, 咁就緊係唔會另外order 啦。 附上一張營養不良既半打鷄翼既相