2019-04-04 393 views
只不過將廚房擺出嚟扮燒比你食,食材質素低劣,甚至不能入口!呢個價錢同搶錢冇分别!刺身又霉又冇味,份量同擺盤又不一樣,絕對不會有toro...D魚直頭一食即吐!所謂燒肉嘅牛、豬、雞完全水準之下!果個牛肉卷冇味嘅,豬肉overcooked到好似膠咁,塊所謂泰式雞扒,上果時已經碎上,一咬就散開一粒粒咁,完全冇雞肉口感同味道!求其一間乜屋呀、旺角區果D已完勝!環境焗束兼衛生久佳,地下有積水同廁所好似水浸咁!註,食評如果有負分我一定會有咁低比咁低!粒一星係要夾硬選我之㩒!另外冇野值得影相!Kindly reminder,不要上當!!!
2019-04-03
  • 絕對不能推介任何野