2020-06-20 414 views
Beans(荳子)係一間連鎖cafe,現有7間分店,分別在九龍灣、馬鞍山、沙田、大埔、荃灣及將軍澳。以咖啡. 甜品. 輕食 (Coffee. Dessert. Light meal) 為主 。雖然係連鎖但食物質素好高👍🏻👍🏻.牛油果蟹肉意大利飯($108)飯軟硬適中,配上大量醬汁都唔會一pat咁。 夾埋蟹肉同牛油果, 令到味道更加有層次!😻不過食多有啲膩,份量都幾多。.芝士焗比目魚柳($148)焗到好脆好香既芝士片,魚皮煎過嘅比目魚柳,配上南瓜蓉同紅菜頭醬,係好fresh嘅味道。 不過佢嘅份量比較少, 食量大概朋友未必啱。.每個套餐包檸檬蜂蜜/黑糖薑母茶/美式咖啡一杯其實佢嘅甜品真係好靚,不過我哋太飽冇食到,下次有機會再試下餐廳冇得book位去拎飛,只可以喺出邊排隊,如果唔想等咁耐就避開繁忙時間去。
Beans(荳子)
牛油果蟹肉意大利飯($108)

牛油果蟹肉意大利飯
芝士焗比目魚柳($148)
芝士焗比目魚柳

每個套餐包檸檬蜂蜜/黑糖薑母茶/美式咖啡一杯
其實佢嘅甜品真係好靚,不過我哋太飽冇食到,下次有機會再試下

2020-06-05
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)