2019-07-05 153 views
又來到麵包控食包時間啦🤤Welcome to my 🍞 channel📽1️⃣Signature Double Cheese Burger 🍔 $138 由於cheese burger 唔夠邪惡,我同大肥肥👦🏻諗都唔使諗就叫咗佢😏佢係我認為Burger嘅👑!🍔嘅麵包(brioche bun)甜甜地,外脆內軟,而且有淡淡的牛油香,佢個包係令面㗎,同埋真係攞上手熱辣辣架🔥!唔似其他乾爭爭嘅包咁🤤牛肉有兩層,超JUICY超邪惡😈芝士一落溶化帶有少少鹹味即刻同個包超夾,鹹甜交集💕紅洋蔥丶番茄同生菜就令成個包好refreshing好有咬勁✨🍔裡面紅洋蔥丶蕃茄🍅丶生菜🥬同芝士🧀! -2️⃣Chicken Burger 🍔 $88 麵包就同上面嘅一樣,雞排煎得夠晒香口CAN U SMELL IT? 肉汁流晒出嚟,加上芥末醬令人齒頰留香😭3️⃣Black Truffle Fries 🍟 $58 Truffle味道濃郁,薯條就比較幼身,不過世界級香脆,又唔會覺得好油膩,而且份量十足,真係感受到味覺嘅衝擊💕💡肥肥嘅肚肚寫完之後表示我餓了⋯⋯
✨🍔裡面紅洋蔥丶蕃茄🍅丶生菜🥬同芝士🧀! -
💡肥肥嘅肚肚寫完之後表示我餓了⋯⋯