2021-08-19 145 views
自己真係極少會去食中菜,不過今日team lunch老細請去食高檔野就緊係乜都食下😂 ✨胡麻茄子 - 佢係去左皮嘅茄子,口感幾特別,有d似食緊菇😂 配埋胡麻醬幾好食✨川味手撕雞 - d雞幾嫩,不過我個人食唔到辣,食左少少就交俾其他同事處理✨精選老火湯 - 個湯好多料,有雞腳同合桃,味道幾清甜✨荷香鮮沙薑陳皮生煎雞焗飯 - 呢個配搭好特別,個雞滑得泥又有d陳皮香咁,加埋個飯有荷葉香味,整體夠惹味✨鳳梨咕嚕肉配炸雲吞 - 咕嚕肉夠淋好入味,佢仲有別於一般酒樓,加左士多啤梨,成個果味幾出;雲吞夠脆幾香口,係幾精緻,不過份量略嫌少左d~✨桂花雪梨燉蘆薈 - 幾滋潤,甜而不膩,啱晒女士~

胡麻茄子

川味手撕雞

✨精選老火湯 - 個湯好多料,有雞腳同合桃,味道幾清甜
老火湯

荷香鮮沙薑陳皮生煎雞焗飯

鳳梨咕嚕肉伴炸雲吞

✨桂花雪梨燉蘆薈 - 幾滋潤,甜而不膩,啱晒女士~
桂花雪梨燉蘆薈

胡麻茄子