2019-02-04 464 views
之前睇過網上介紹過呢間餐廳 講到好特別咁 已經好想試下 但係始終唔算就腳 今次終於有機會試到 一於試下佢嘅tasting menu 入到去覺得裝修幾靚感覺幾舒服 我最鍾意飲酒 首先黎杯西班牙有氣酒先 跟住就再試多幾隻日本酒 呢度d酒都幾多選擇 之後就入正題喇 炸廣島蠔同埋鮮蝦 非常香口 風乾豬架好好味好有口感 花雕白子 感覺好特別好彈牙 鵝肝牛蒡湯 好香好濃沃 (我最鍾意鵝肝) 燒楓木鵪鶉再配辣肉腸飯 我咁大個仔第一次食鵪鶉 估唔到咁好味 又香又滑 然之後就另外叫左個羊架 其實我一向對羊麻麻地 但老闆娘就同我講一定要試 點知整左出嚟真係咁好味 好驚喜 甜品係日本桃雪芭 再配炒年糕 一凍一熱感覺好特別 兩樣都好味 成餐都好滿意 水準好高 同埋真係好有創意 特別一提 原來隻斑蘭鹽焗雞係要提早預訂 真係好可惜 唯有等下次先再食啦

Type of Meal
Dinner