2021-02-17 643 views
Staycation 個plan包左tea set,所以我們就訂左第一輪時間,下午兩點至四點個tea set真係好睇唔好食😂個set有兩款,一個新春款,一個情人節款,因應酒店決定咁我們兩點就落左去,幸好唔係好多人, 而且枱與枱之間距離都好寬敞個環境好elegant,而且還有樂隊欣賞首先講下個menu先,最低層咸點,中間鬆餅,最高就係甜品紅菜頭玫瑰花蟹肉凍批配鱒魚子醬黑毛豬風乾火腿配橄欖魚子醬蛋沙律配西洋菜三文治鴨肝醬配士多啤梨乾法式軟包4款咸點都👌, 唔可以話超好食,但可以接受鬆餅,唔夠鬆軟士多啤梨罌栗花拱形蛋糕櫻花朱古力撻紅桑子黑朱古力蛋糕玫瑰莓果蛋白杏仁餅最難食就係個櫻花朱古力撻同玫瑰莓果蛋白杏仁餅,因為實在太甜,食得甜都感覺超級甜唔知係咪情人節士sweet 士sweet😂,甜到呢😅包左兩杯茶,這就唔介紹喇如果叫我比錢食D個tea一定唔會囉,一無咩特別,無噱頭,不過宅渡假包左,無計啦所以都無食晒,頂唔順走左😂雖然有點浪費,但真係入唔到口

個tea set真係好睇唔好食😂

個set有兩款,一個新春款,一個情人節款,因應酒店決定

個環境好elegant,而且還有樂隊欣賞

首先講下個menu先,最低層咸點,中間鬆餅,最高就係甜品

紅菜頭玫瑰花

士多啤梨罌栗花拱形蛋糕
櫻花朱古力撻
紅桑子黑朱古力蛋糕
玫瑰莓果蛋白杏仁餅

唔知係咪情人節士sweet 士sweet😂,甜到呢😅

包左兩杯茶,這就唔介紹喇

所以都無食晒,頂唔順走左😂
雖然有點浪費,但真係入唔到口