2022-07-13 1465 views
Bread Basket點咗餐無耐,店員就送上麵包。入邊有三款麵包,三隻都非常好味!有意式香草包、面包條,三隻都熱烘烘,配襯埋佢自家製嘅芥末醬,非常匹配!我最鍾意脆脆嘅餅乾條,上邊撒有海鹽粒,脆卜卜。Appetisers Platter $178非常豐富,有香草豬仔脾、脆炸雞、煙三文魚青瓜多士、車打芝士青辣椒。呢件煙三文魚多士不得了,細細件,但係你見佢啲三文魚仲大過件多士,非常抵食!煙三文魚嘅鹹香配襯清新嘅青瓜,一啖趣卜卜,連埋多士同埋鋪喺上面嘅魚子醬,非常之滋味!呢個青椒入邊塞滿左車打芝士,炸完之後溶化晒!包裹住喺入邊,好正,鍾意芝士嘅朋友千祈唔好錯過。今次食飯,朋友帶埋佢嘅BB嚟。順帶一提,呢度嘅店員非常細心,攞咗BB櫈啦,而且提供左BB餐具,仲成日同個BB玩氹佢開心,所以BB都非常之開心。Fettuccine with U.S. braised Beef Cheek $188佢個寬條麵食得出係自家製、新鮮製造,特別有彈性,而且顏色比起現成嘅意粉更加深色,所以蛋味濃郁。加上闊條麵好襯呢一個濃郁嘅醬汁,醬汁掛滿左係每一條麵嘅上邊。個牛面珠dum肉亦都煮到非常稔同入晒味道。Pan Fr

Bread Basket
Appetisers Platter $178

Pan Fried Norwegian Salmon $188
三文魚魚皮炸到脆卜卜,入邊嘅肉就煮得啱啱好,仍然好濕潤!同埋佢個白蘑菇汁有啲薯仔同埋雜菌,將三文魚嘅鮮味更加提升!
Sunflower $38
朋友點嘅果汁沙冰,睇落非常吸引而且見到都係用鮮果打製製成,都算健康啊!

Pandan Pineapple $38
我飲呢一杯斑斕菠蘿果汁就非常好味,好似食緊甜品咁。有清香嘅斑斕葉味,有一層奶泡,入口creamy!

呢度嘅餐廳環境都好靚,外邊好似行過一個果園咁樣,有歐陸氣息。入邊嘅座位亦都非常寬躺,適合朋友嚟、情侶嚟或者一家大細嚟都冇問題啦!
2022-07-12
Type of Meal