2017-06-28 101 views
上星期生日,老公book左呢度帶我去食tea,佢分兩個area,出面係正常咁坐櫈食,入面係要除鞋坐地下食,平日真係冇咩人,所以梗係坐地下食玩下啦(入面deco唔錯,好多影相位,重提供埋頭飾比你影) 我地叫左個set叫飄雪樂園,係最多鹹點食,兩個人食真係夠飽佢地飲既係花茶,飲既時候好特別,放棉花糖係上面,用茶既熱力整溶佢,令花茶有甜味平日真係可以hea幾粒鐘都得順帶一提,呢間cafe有個好貼心既服務,店員會同你講解個tea set之餘,佢會同你玩個小遊戲,首先問你有冇寫過許願card之後願望係實現到,佢會叫你5張card到抽一張同你講解,如果你參與可以寫願望card之後放上佢地塊牆到,另外如果你share你食個set photo 到fb/Ig,比職員過目後,可以免費扭蛋一次(有介指/耳環/香薰頸鍊)老闆娘超好人,主動話幫我地影相出面真係好靚

我地叫左個set叫飄雪樂園,係最多鹹點食,兩個人食真係夠飽

平日真係可以hea幾粒鐘都得

老闆娘超好人,主動話幫我地影相
出面真係好靚