等一次嚟消費,就遇到極差態度阿姐!😡行過見到甜品店,突然想食芝麻糊,就行去買外買!諗住叫一個楊之金露,一個芝麻糊!行到入去有個阿姐企正門口張枱,又唔行開,又唔坐,以為係客,點知佢又一直望住你又唔講野!其他人又做緊野,佢望咗差不多成分鐘,先問話「要咩呀?」好啦叫咗兩個外買,家人一直喺外面等,點知見到阿仔踩到佢家門口香口膠,家人正幫小朋友淸理中!頭先眼望望嘅阿姐,即刻態度好差話「你唔好叫佢入嚟呀!」😠,吓,真係火都嚟,我話「佢無講要入嚟,你唔洗驚喎!」佢仲要話「我唔係驚呀」咁唔係你又叫人唔好入嚟!😡😡😡返到屋企,打開甜品,見到唔係芝麻糊,佢俾錯咗個啡色嘅其他糖水,即刻攞落去換啦,之前落單嘅阿姐唔喺度,門口只有開放式廚房嘅阿姐,同佢講啱啱買個糖水佢哋俾錯咗,攞返嚟換,點知個廚房阿姐又係態度好差咁大大話「呢個係合桃糊嚟」我話「但我係叫芝麻糊喎!」佢仍然好不滿咁重覆講多一次呢個係合桃糊,我話「我知,但而家係你哋俾錯吖嘛!我係要芝麻糊」,我先生都忍唔住開聲「而家係你哋俾錯,咁唔通呃你小小野,特登返嚟咩」嗰個廚房阿姐先好不情願換!之後返到屋企聽返家人話,原來之前佢哋都係去過食野,D阿姐又係態度不可一
等一次嚟消費,就遇到極差態度阿姐!😡
行到入去有個阿姐企正門口張枱,又唔行開,
之後返到屋企聽返家人話,原來之前佢哋都係去過食野,D阿姐又係態度不可一世咁,態度極差,所以先無再光顧!
食物方面亦唔可以叫好食,楊之金露裏面D西米係好大粒,一D都唔彈牙,咬落仲好似食飯咁!芒果同西柚亦好少,仲帶D苦味!👎2個人share食咗2/3,就唔想食掉咗。
芝麻糊就不過不失,無特別
2014-08-21
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$13 (Other)