2017-01-10 2175 views
中環返開工出名食飯貴,有時返耐左真係對價錢盲目哂中環西餐最多,但其實質素可以好參次...今日試下新野,一入到去其實啲枱好大張坐得好舒服唔會迫,$148前菜+main+飲品/甜品,係絕對合理嘅價錢前菜嗌左個湯同沙律,見習食家唔慣相機食先所以唔記得左影牛排要左medium,火侯掌握得好好唔會over-cooked,切開都仲好juicy,最想推介係個薯條!本身都好鍾意食粗薯條,因為粗先食到薯仔味,呢個仲落左garlic,勁惹味!Lamb masala,份量夠哂大碟,味道ok啦,都係覺得嗌steak抵食啲明明諗住食埋個甜品,點知2course已經飽到食唔落,嗌杯餐茶作結就算喇
中環返開工出名食飯貴,有時返耐左真係對價錢盲目哂
中環西餐最多,但其實質素可以好參次...

前菜嗌左個湯同沙律,見習食家唔慣相機食先所以唔記得左影

2017-01-10
$163 (Lunch)