2019-10-09 946 views
是日晚上沒有 buffet供應,只有set dinner供應,睇一睇 menu都覺得幾好。所以就order了麵包微熱軟綿!唔錯大蝦凱撒沙律,羅馬生菜新鮮,清爽脆身有麵包粒,芝士碎,煙肉碎伴碟,更有層次感!大蝦都幾爽彈,整體係一個幾好食既沙律。忌廉磨菇湯,幾香濃入味!菇粒打成碎粒帶點咬口,更有層次!熱辣辣好飲呀!北海道長腳蟹鍋,有高湯浸住栗米,香菇,長葱,菜,粉絲,豆腐,當然還有主角就是長腳蟹剪開殼後,取出蟹肉,食出鮮甜感覺!再浸一浸高湯,更有鮮味呢。份量一大鍋!!夠哂飽。還有甜品,模仿植物 盆栽既甜品,幾正唔太甜!又桂花糕,芝士雞糕仔,整體好食好豐富。不錯!銅鑼灣地段這個價錢也可接受!

麵包微熱軟綿!唔錯
大蝦凱撒沙律,羅馬生菜新鮮,清爽脆身