2020-04-01 1166 views
📍Sheung Wan📍..又到lunch可以同我bestie去溫食了🤩🤩🤩..2020既米芝蓮一星餐廳,又到lunch hour, 呢個bestie極之簡飲擇食, 有佢帶我食野太好了🥰🥰今日行左去PMG個邊, 佢話有間餐廳係2020拎左米芝蓮一星, 我地係食lunch set 既, 包沙津/湯同餐包,我同朋友齊都簡豬, 好想特別講下佢個餐包, 佢係好軟熟好Soft佢另外係有個自家做既source入邊有放到類似chia seed 既醬俾煲去點, 我係好食到叫佢俾多碟餐包😂😂我食過好多餐廳既餐包, 唔多餐廳係好食, 呢間好好食, 遲d出個post係跑馬地既amigo, 我都會特別講下個包😂😂😂😂😂呢碟豬個質地食落係好似變左雞排咁😧😧😧😧😧, d肉好嫩好多汁😫😫😫🤪, 重點係你唔會知原黎係食緊豬🤪🤪佢呢塊肉好入味, 真係無得挑剔, 挑剔佢太細舊了😣😣😣😣🤩呢間我幾推薦🥺🥺😉..味道: 8.7/10 分回頭: 8/10分環境: 8/10分 (佢有兩層)..📍Outdoor area is available** ( for smokers) .📍可帶寵物黎餐廳🐶📍Lunch set:HKD
📍Sheung Wan📍
又到lunch可以同我bestie去溫食了🤩🤩🤩
味道: 8.7/10 分
回頭: 8/10分
環境: 8/10分 (佢有兩層)
📍可帶寵物黎餐廳🐶
📍Lunch set:HKD 180-200 per one
📍加1🤗