2021-05-13 1356 views
Ohms Cafe&bar (上環)-➡️鹹熱香餅 配素芝士+肉鬆+蘑菇 ($168)價錢頗高但係size真係超細,完全對唔住個價錢🤷🏻‍♀️不過人地 sell vegan,又加上真係幾好味所以都唔算失望.充滿鹹香嘅蘑菇汁內加埋肉鬆,蘑菇粒,同埋少少紅蘿蔔粒,淋上pancake🤩鹹味嘅pancake真係第一次食,都幾出色,幾新穎!! 好鍾意調配出嚟嗰個汁🤩 不過因為價錢原因所以都未必會encore啦🥲加上個人覺得個pancake texture有少少太moist,入口過分黏口😵 個人preference寧願佢乾身少少,因為其實已經有好多蘑菇汁所以係moist上加moist-overall 值得試吓嘅因為真係幾特別! 不過encore就唔會啦
Ohms Cafe&bar (上環)
➡️鹹熱香餅 配素芝士+肉鬆+蘑菇 ($168)