2019-08-07 943 views
平時如果想食輕盈啲,我地都會過來食糙米家,因為佢有沙律,又有清湯米線,想飽肚啲又有糙米飯。健康又飽肚。👍🏻👍🏻👍🏻次次來糙米家都好多人,而且又唔近我地公司,所以都唔係成日可以來到食。。來到我多數都會叫我最愛既蘋果沙律,飽肚得來又健康,而且蘋果又爽甜,粟米生菜又夠新鮮。我真係覺得好好食。。😘😘. 但係如果嗰日我較肚餓,我都會揀食雞扒沙律,同樣係沙律,多左個雞扒同一片多士。雞扒okay,不過多士就乾啲,咁食飽好多。。👍🏻👍🏻👍🏻另外個同事就最鍾意食佢個紫菜米線,多菜少肉,健康又飽肚。講過Tips俾大家,我發現左佢大多數1:30後都可以直入,如果唔係就要食快少少趕返工啦。😂😂😂😂

另外個同事就最鍾意食佢個紫菜米線,多菜少肉,健康又飽肚。