2010-10-18 18762 views
是日小妹生日,老公一早book定我最愛的r66中我最愛的半圓枱...可以自成一國同我最愛的老公睇我最愛既夜景野食好少款,我揀得好少野食咋,亦唔係好好食我鍾意個炸蝦,有蝦餅同蝦,蝦餅口感好D,炸蝦就冇咩口感,又冇咩味,炒飯冇咩味,薯仔幾好食,唔太粉,干燒伊麵好夠味,不過好咸,菜好淋,西蘭花都係好淋我呢位細心既老公竟然發現到我最愛既D記雪糕,竟然拎岩左我最愛果隻味!!(同佢食過一次之嘛..)又拎左杯CAKE比我,仲要暖既TIM,好軟熟仲搵到蒸魚,HAHA,老公去骨好勁!!深得老爺真傳呀XD不過D魚蒸到好老最好食係D甜品!!不過我剩食左D朱古力味既甜品咋...我主力都係食甜品 D雪糕雪到好硬....朱古力噴泉冇咩野玩,得綿花糖同百力支,不過整完唔好放碟喎,乾左會痴住隻碟拎唔返xD佢仲有送個芝士龍蝦比我地,不過我係唔識食龍蝦,今次係老公拆肉比我食,HAHA*縱壞我喇!咁大個人都唔識食龍蝦!!跟住老公教我拆肉,我都拆返比佢食隻龍蝦幾細隻下架,但幾鮮甜!!肉質又冇霉,送既都唔錯喎,不過係就冇咩芝士味,又黑蚊蚊,唔講真係唔知有芝士但講真,係道食飯真係唔會為左食架喇,係為左個環境既姐,好彩我同老公都唔
可以自成一國同我最愛的老公睇我最愛既夜景

野食好少款,我揀得好少野食咋,亦唔係好好食

又拎左杯CAKE比我,仲要暖既TIM,好軟熟

最好食係D甜品!!不過我剩食左D朱古力味既甜品咋...
我主力都係食甜品
D雪糕雪到好硬....
朱古力噴泉冇咩野玩,得綿花糖同百力支,不過整完唔好放碟喎,
乾左會痴住隻碟拎唔返xD

佢仲有送個芝士龍蝦比我地,不過我係唔識食龍蝦,
跟住老公教我拆肉,我都拆返比佢食
隻龍蝦幾細隻下架,但幾鮮甜!!

但講真,係道食飯真係唔會為左食架喇,係為左個環境既姐,
好彩我同老公都唔係好講究食XD同埋你唔嗌野飲,佢唔會主動問你飲咩,
但包一杯野飲架喎...包檸茶檸水咖啡,唔包果汁果d

食食下飯,經理會每一台客咁問有冇10月生日,生日果位有半價,
當100蚊位的話,即係100+50+(200x1.1)咁樣囉

同埋食食下live band會問要唔要點唱,如果要生日歌,佢會係你面前唱,
如果點其他歌,佢會轉頭唱,老公點左nothing's gonna change my love for u比我,
人地唱果陣,佢又攬住我係我耳邊唱,呢個就係半圓枱既功用喇!!haha*
我暈喇~~
LUM暈左~~