2016-09-13 4673 views
呢個萄葡牙半自助brucnh,3百多蚊一位,有多達30多款野食選擇,只係款式太多,胃納太少,所以就係每樣都試少少就最perfect la,環境同食物都充滿萄式風味, 我最buy係葡國乳豬,皮脆肉嫩,燒得好香,但一啲都吾油喎,白酒蒜蓉炒蜆,蜆經過白酒煮過之後,味道更加香濃,而且又無沙店員會親自落湯即席為我們者萄式腸,都幾吸睛,味道就少少似中式臘腸每位有包2隻生蠔,海水味濃得黎之餘,蠔上面既topping可以提升味道層次冷盤我最鍾意係ham with melon, 肉味濃,配埋juicy既melon, 令人回味萄式豬耳幾特別,既有jelly狀又有耳仔肉,咬口夠晒爽脆,甜品都係我至愛,砵酒梨肉好軟稔,口感甜一點,作為飯後甜品一流

白酒蒜蓉炒蜆,蜆經過白酒煮過之後,味道更加香濃,而且又無沙
萄式豬耳幾特別,既有jelly狀又有耳仔肉,咬口夠晒爽脆,