我上次來過一次就喜歡了這間餐廳,喜歡其環境唔會太嘈吵,而且座位相隔比較寬敞,食物質素又好!今晚帶了一班來自日本、台灣、馬來西亞的朋友來包場,PARTY食物有很多選擇,食到飽飽:有黑松露薯條、中東口味的CHICKEN WINGS、意粉、皮簿外脆內軟好好食的PIZZA(分meat & vege兩種)、PARMA HAM、多款CIABETTA、芝士選擇,最喜歡店主與客人互動體驗「康乃馨芝士」Tete De Moine,一定要試!!!飲品方面有紅白酒HOUSEWINE,全店最值得推薦的意大利製造的電子插咭ENOMATIC酒機,平時見其他酒店都是最多一部,呢度竟然有5部,有40款紅白酒任君選擇一次過試曬咁多國家的酒,我地全部人都好享受,外國朋友都說佢地國家沒有這種ENOMATIC機,不得不讚的是環境ELEGANT,大家都盡興而歸!

黑松露薯條 Truffle Fries
5部電子意大利ENOMATIC插咭酒機