Hiring
15 days ago
$16,000-$19,000
Monthly
2019-02-18 489 views
又嚟我嘅食堂食lunch (真係食左好多次)繼續係我推介嘅食quality food & 環境嘅好地方 (除左要排隊呢點,記住要用app拎飛呀!)食左咁多次,終於食到第二款湯!!蘑菇湯,一如既往,冇味精感,冇過份調味,有啲fresh嘅味配埋仲食得到口感嘅蘑菇碎粒,唔比南瓜湯遜色食完delifrance,再食simply life嘅all day breakfast,無論賣相同味道,都係地同天比。非常鐘意呢度嘅all day breakfast,有炒得仲好濕潤嘅蛋,煎得好香嘅腸,焗得岩岩好嘅蕃茄車打芝士煙肉牛肉漢堡已經食過幾次,非常足料,作為一個大食嘅女仔,都正食個包就飽。佢舊牛肉質地係好容易散開,所以食嘅時候有啲“lea hea”牛肉同煙肉今次稍為煎得唔夠,特別煙肉唔夠香脆,食左三次呢個set,第一次咁,希望下次可以穩定返水煮蛋伴菠菜賣相冇得輸,不過就真係非常斎,用嚟清腸胃岩晒,不過蛋同包質地都好食係呢度食永遠都會有選擇困難症,因為又想回味上次個set,但又好期待試新野,下次再試新set!

又嚟我嘅食堂食lunch (真係食左好多次

全日早餐

車打芝士煙肉牛肉漢堡

車打芝士煙肉牛肉漢堡

水煮蛋伴菠菜

水煮蛋伴菠菜
賣相冇得輸,不過就真係非常斎,用嚟清腸胃岩晒
,不過蛋同包質地都好食

2019-01-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
全日早餐