2018-07-09 125 views
朗豪坊開左間新日本嘢,第一時間去試,好鐘意佢嘅成個風格,樓底超高之餘,仲要全部都係木製裝潢,成個感覺好舒適,就算店內都幾多人,都坐得好闊落。佢有好多款唔同嘅菜式,由沙律、串燒、刺身飯、壽司、卷物,都應有盡有。自家製玉子燒,佢唔係現成個啲,好濕潤香濃,暖暖地食完真係好治癒。雜錦壽司盛合,有八款,每件都咁精緻,蟹腳好鮮甜,炙燒左口魚彈牙甘香,好快KO哂。海洋之盒,多款海鮮串燒,簡單調味就已經好足夠,帆立貝好鮮嫩,三文魚又係 一啲都唔嚡口,擠埋檸檬汁食仲正。丸十海鮮丼,鮮味大爆發,赤蝦非常大隻,三文魚籽卜卜脆,仲有拖羅入口即溶,水準十分高。朋友飲左綠茶梅酒,話味道好特別,清爽得黎又唔會好嗆口。我就叫左烏龍茶,無糖,配日本嘢係最襯嘅。

朋友飲左綠茶梅酒,話味道好特別,清爽得黎又唔會好嗆口。

我就叫左烏龍茶,無糖,配日本嘢係最襯嘅。