第2次來了,今次就係食西餐加食甜品。頭盤食左鴨胸沙律,啲鴨胸俾得好足,沙律菜啲汁都加得好多,好好味小食拼盤,芝士薯條,炸雞有3舊,左上角嗰幾舊係炸水牛芝士,炸得5錯。大蝦茄汁天使意粉,啲茄汁較得好好味,有2粒帶子加一隻大蝦,都5錯,係稍為覺得意粉5夠多。Mocha 較得好好飲,5太甜5太苦,好好味,而且係叫蛋糕送的。手繪生日蛋糕,每樣獨立甜品都好好味,個子仔亦好細心咁整。整好影完想就會幫你打爛中間個白朱古力波,上面粉紅色係龍鬚糖,入面雪糕係益力多味,好好味好特別。全個甜品都好特別好好味而且一啲都5貴。朱古力窩夫,個窩夫好似係芝麻味,好特別,不過就5係特別烘得脆,但整體唔錯。三個人食,分量夠,大家可以去試下,抵食!
第2次來了,今次就係食西餐加食甜品
Mocha
手繪生日蛋糕,每樣獨立甜品都好好味,個子仔亦好細心咁整。

三個人食,分量夠,大家可以去試下,抵食!
Mocha