第三站

Station 3 Cafe
2017-11-25 8309 views
今日約咗一個好姊妹出嚟聚聚舊 因為好耐冇見面 所以搵咗間樓上Cafe 希望可以坐得舒服 所以就去咗之前去過嘅因為有信心嘅保證入面當然唔少得有好多卡牌遊戲啦 唔單止可以傾計 仲可以玩下遊戲聯誼下 reu一流呀講下食物先我就叫咗個黑松露帶子鮮菌意大利飯平時我哋出去食嗰啲意大利飯嘅份量都唔會太多一個女仔食完都會差少少想叫啲小食 但係今次一個女仔食就啱啱好 份量足夠 吾加小食都可以 不過今次嘅飯就有少少乾 啲汁唔夠多 若果多番少少就會更加juicy 而啲帶子同埋鮮菌到幾多仲有叫咗個煙三文魚野菌忌廉燴意粉煙三文魚大約有三片 而且都幾大片嘅 仲捲到成朵花 而d汁都唔錯 唔會話太稀太淡 太結太咸!賣相都吾錯哦之後我就叫咗黑松露薯條應該大家都知我鍾意食黑松露啦 所以對黑松露都有少少講究同認識 今次嘅黑松露黐埋左一對對唔算話太均勻 但其實味道係一樣嘅 而下面啲薯條又炸得幾脆 同埋唔會話好黑 證明啲油係新鮮嘅 一大班人來嘅話一定要叫 因為份量真係多之後我叫左杯曲奇奶昔奶昔唔算太甜亦都唔會話冇味 而且飲得出佢入面有好多曲奇同埋個奶昔都好滑整體而言下次我都會再嚟 因為環境幾好同埋坐得幾舒服

講下食物先
我就叫咗個黑松露帶子鮮菌意大利飯