2018-05-05 3835 views
環境坐得舒服係好正,Lunch時間來通常有位,但最穩陣係先訂位啦食物有水準呀睇晒d圖就應該會feel到幾好味呀😸先講單點個沙律,係會有專人推架車仔來,係你面前整,好態度問客要加幾多油同配料落沙律如果食套餐,可選跟湯定自選沙律,點沙律亦都係有專人推架車仔黎,車上已擺放好多盤唔同的沙律,好吸引的(下次一定要影埋架車仔)無論係厨師定待應,服務態度都好好,值得like👍🏼到講個主菜,賣相吸精😻係牛肉愛好者嘅我,吃晒一整塊,連薯仔配菜都吃光,一個字,大滿足因為牛肉好淋,個汁好夾,忌廉薯仔好味,d配菜又新鮮,哈,贊不絕口雖然食完個主菜已經會好飽,但都唔會想唔食甜品,因為一見到推架甜品車仔黎,就會想食,都係果句,太開心嘅關係唔記得影d車仔相,下次再黎食要補番影,甜品超級級好好味,有好多款任選,生果都係如果可以我想每個月都食一次,但lunch黎講,價錢都唔算平,約四百蚊一位By Good Chui😸

食物有水準呀
睇晒d圖就應該會feel到幾好味呀😸

無論係厨師定待應,服務態度都好好,值得like👍🏼

到講個主菜,賣相吸精😻

By Good Chui😸