2016-05-30 753 views
之前係fb見到依間有十蚊一隻蠔😍,無奈土瓜灣分店已經full booking ,唯有黎樂富依間試下,鋪頭係樂富商場街市個邊一落電梯左右手邊就係,唔算難搵🌝黎依到除左食十蚊蠔,仲有其他西式意大利麵,飯類🍝,薄餅以及小食可以選擇🍕咁我二人食就嗌左脆薯角,墨西哥辣肉醬闊條麵同十四隻蠔依間既野食都算大份,薯角用籃仔裝住,熱辣辣炸起脆卜卜,好味👍而意粉係屬於闊條麵個種,都算彈牙,加上辣肉醬醒神又開胃🍅跟住就黎重點啦,登登登登,蠔上場,每隻蠔都有手掌咁大✋🏼味道方面,蠔都算肥美,但味道偏喊,海水味較少,唔係海水味既喊,雖然大隻不過蠔食落去同平時酒店食個啲有唔同,不過以十蚊一隻黎講係唔錯既

咁我二人食就嗌左脆薯角,墨西哥辣肉醬闊條麵同十四隻蠔
而意粉係屬於闊條麵個種,都算彈牙,加上辣肉醬醒神又開胃🍅

跟住就黎重點啦,登登登登,蠔上場,每隻蠔都有手掌咁大✋🏼

2016-05-24
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)