2020-10-04 565 views
媽咪最鍾意食龍蝦見到佢menu有龍蝦尾意粉同埋龍蝦飯即刻嗌咗嚟食 有啲fine dining嘅感覺 好好味仲嗌咗個pizza好多料 佢開咗冇耐都係第一次幫襯 感覺都好有heart一定會再去 今次係用foodpanda嗌嘅 覺得呢間餐廳都好環保用嘅所有都係紙盒食落都比較安心啲佢個龍蝦意粉 個醬係有好有龍蝦味嘅仲有啲鮮露筍 pizza都係喺薄餡靚又多料 食咗成四百幾蚊呀 咁嗰份量其實都係好細嘅 唔係幾夠飽 所以一個pasta加個pizza咁就啱啱好 仲有呢間嘢係新開㗎一年都唔夠 啲裝修都好新淨位置有多有機會都要落去堂食先
2020-09-19
Delivery