Hiring
$17,500-$25,000
Monthly
$18,000-$22,000
Monthly (Negotiable)
2021-05-10 1146 views
今日食咗個豐富嘅下午茶,所以夜晚想食輕盈啲!於是就去咗北京樓食佢嘅牛肉麵同埋韭菜蛋餅!因為時間尚早嘅關係,係唔使等位嘅!而且仲有張四人架位比我坐添!首先,茶方面,佢就有玫瑰🌹、烏龍、香片、菊花同埋普洱!都幾多選擇!我叫咗菊花,因為想清熱下火明目!都有幾多菊花下!前菜我就冇要到啦!因為真係唔太肚餓!主食: 牛肉麵不得不說佢係比較高質素嘅牛肉麵!麵條係滑得黎有彈性!牛肉係非常之入味有咬口!要注意嘅係,佢係落咗好多芫荽蔥,同埋芝麻!另外,都真係幾麻辣下!韭菜蛋餅: 我本身嗌嘅時候仲以為只係得韭菜同埋蛋!點知佢仲有個餅㗎喎真係!餅同埋啲韭菜蛋出奇地夾!個餅朔晒啲韭菜同埋蛋嘅香味!超好味!最後,因為有AE卡,所以有六折!百幾蚊埋單,真係好抵!

前菜我就冇要到啦!因為真係唔太肚餓!

主食: 牛肉麵

最後,因為有AE卡,所以有六折!百幾蚊埋單,真係好抵!