KEEP CALM AND TAKE A BREAK 🙂☕️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀環境: 7/10係D2地下既little break,地點都算方便,走悠閒路線,有得揀室內室外,有日光同都算坐得闊落👍🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀食物: 7/101️⃣熱香餅漢堡 跟飲品 $98呢到特色之一🥞三層熱香餅夾着太陽蛋煙燻火腿同煙肉,咸食pancake又幾夾好有早餐feel🌞2️⃣雜莓荷蘭鬆餅 跟飲品 $88熱辣辣嘅pancake配上雪糕雜莓食好清新,Pancake感覺好Heavy所以都冇揀酸酸地嘅莓中和返冇甘膩🍓但略嫌雪糕溶得太快分開上會比較好🍨3️⃣玫瑰鮮奶咖啡 的確係好重嘅玫瑰味,鍾意嘅會好鍾意唔鍾意會覺得好重香精果🌹🤣4️⃣冷萃咖啡咖啡本身比較淡口,再加埋冰塊只有淡淡咖啡味有少少回甘😌 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💰性價比 :7/10 $100/人滿意的輕食咖啡店,路過不妨一試😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
環境: 7/10
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
食物: 7/10
1️⃣熱香餅漢堡 跟飲品 $98
2️⃣雜莓荷蘭鬆餅 跟飲品 $88
3️⃣玫瑰鮮奶咖啡
4️⃣冷萃咖啡
咖啡本身比較淡口,再加埋冰塊只有淡淡咖啡味
雜莓荷蘭鬆餅
熱香餅漢堡