難食 晒錢 晒時間 笑爆咀上個星期,個同事 suggest 不如試下間新0既烏冬店,是但啦,咪試下羅,點知就出事喇。睇完個 menu 已心知不妙喇 - 0的英文翻譯好似0係 engrish.com 都搵出0黎咁,真係笑爆咀。都冇聽過食烏冬會用「拉麵」湯,instead of 烏冬湯。算。同事要豬骨湯,就好的似即食麵湯包勁加水溝淡 - 淡而冇味。清湯就係清水加味精同油。我個雜菌烏冬0的雜菌唔知點解係林 jee jee 同係苦0既,連平時應該係甜0既蘿白都係苦0既。唔知係唔系係0的人新,勁錯 order 不止,又慢,搞到我0地成1:20pm先食完返 office。**「震」店之寶**Qing clams 清朝煮蜆Japanese-style fried bacteria 日式炒病菌Udon soup burn salt mackerel 烏冬湯一碗附送燒焦了的鯖魚Minced Chicken Juice Burning String 原隻雞用搞伴機血肉骨模糊打成糊,在用0黎燒繩子Garlic 1 beef 大蒜。1。牛。Salt burning tongue 被鹽燒傷的舌頭 Pu burn
難食 晒錢 晒時間 笑爆咀

**「震」店之寶**
Qing clams 清朝煮蜆
Garlic 1 beef 大蒜。1。牛。
Salt burning tongue 被鹽燒傷的舌頭
Pu burning eel 屎燒鰻魚
2010-05-12
$50 (Lunch)
  • 屎燒鰻魚
  • 日式炒病菌