2019-07-20 1075 views
晚上選擇唔到要食咩, 就打邊爐啦, 大家唔知有無咁既想法, 而鍾意食麻辣既你, 當然要試一試台灣麻辣火鍋鼻祖之一既夫妻沸片, 入到去地方夠大, 重點是坐位非常舒適, 不會逼狹, 完全沒有焗促感. 可tablet落單又或者拎份夫妻沸片meun去點餐。㸃左佢個招牌鍋底,鴛鴦鍋(夫妻麻辣 + 美人花膠雞)。鍋的料如下, 勁滑麻辣鴨血+麻辣豆腐; 半隻雞+足料花膠一開波職員幫手開鍋同剪雞, 服務一流, 飲一飲花膠雞湯先, 雞味濃,花膠膠質杰身到痴口,我就知我無黎錯.半份牛小排, 牛味濃,油脂平均, 無牙佬都食到圑圑丸丸, 4 款手工丸(梅菜豬肉丸、蝦丸、墨丸、鯪魚丸)材料十足, 鮮墨魚粒WOR,質感一絕蓮藕片 爽脆索哂湯底,必點!娃娃菜 湯底控必食。黃金卷響鈴 5秒上碟, 豆味濃香,配上鴛鴦湯底,入口軟脆。團團丸丸、牛小排及美人花膠雞絕對有驚喜,整體食材新鮮足料,湯底控必點夫妻麻辣 + 美人花膠雞.

㸃左佢個招牌鍋底,鴛鴦鍋(夫妻麻辣 + 美人花膠雞)。

鍋的料如下, 勁滑麻辣鴨血+麻辣豆腐; 半隻雞+足料花膠

半份牛小排, 牛味濃,油脂平均, 無牙佬都食到

蓮藕片 爽脆索哂湯底,必點!
娃娃菜 湯底控必食。

黃金卷響鈴 5秒上碟, 豆味濃香,配上鴛鴦湯底,入口軟脆。