2017-06-01 115 views
灣仔放工之後唔知食咩好,經過駱克道見到五光十色既酒吧街中有呢間食burger既餐廳就入左去試啦門面非常顯眼,好有美式快餐店feel地方唔算大,但氣氛ok,有電視睇桌球比賽另外有吧台首先點左杯milk shake,超級大杯,面個浸cream同milk shake味道好夾,曲奇味出又唔會太濃/甜落order時侍應好醒咁問左我地洗唔洗cut in half, 所以我地兩個人就可以share兩份burgerFish burger味道不錯,魚柳好脆同好香,份量剛剛好個人覺得麵包是亮點,焗完少少脆又夠蛋香Cheese burger不愧是signature dish, cheese好香而且牛肉唔會太乾咬落口仲有少少juicy,值得推介身為松露控既我見到點會唔點呢隻著條,一上台邪惡既松露味已飄入鼻,點ketchup/mayonnaise食味道都咁好水牛雞翼酸酸辣辣幾開胃,點左6隻岩岩好埋單2人合共$370,價錢合理

門面非常顯眼,好有美式快餐店feel
地方唔算大,但氣氛ok,有電視睇桌球比賽

另外有吧台
Cookies  &  Cream  Milk  Shake

Fish  Burger

Fish burger味道不錯,魚柳好脆同好香,份量剛剛好

個人覺得麵包是亮點,焗完少少脆又夠蛋香

Cheese  burger

Black  Truffle  Fries

Buffalo  Wings  (6pcs)

水牛雞翼酸酸辣辣幾開胃,點左6隻岩岩好

埋單2人合共$370,價錢合理