2020-02-07 728 views
🔻Nacho 粟米片盤 有脆卜卜既芝士粟米片,夾埋慢煮豬肉一齊食真係幾正!有Sour cream牛油果醬其他。配料有辣椒、紅蔥頭等等.... 粟米片好好食,就算唔加其他野就咁食都好香口...豬肉有細心醃過都幾入味,咸咸地幾開胃!再加牛油果醬真係Perfect 天作之合! 唯獨是Nacho唔係熱辣辣,有啲扣分..🔻Peri peri chicken (pizza) 唔係美式個種厚pizza,而係意大利個種比較薄身。真係開心我最中意就係薄pizza,因為無咁易飽! 好大陣胡椒芝士香味,而雞係烤過好香口不過就咸左小小,所以適合配酒飲,食落會無咁heavy!.🔻Pink sauce pasta 香濃蕃茄味加芝士,但係都重重地口味。因為係用左山羊芝士,我覺得比一般芝士更加濃烈既奶味同sticky啲....但口感都唔錯,蕃茄帶甜酸有小小中和到芝士既味👍.🔻芝士通心粉 重口味推介!超級濃烈既芝士 加通粉,就咁睇會覺得好似粥咁,芝士溶左包住啲通粉 ,上面鋪左煙肉 煙肉就咸咸地 中和番個芝士,味道係唔錯!但係就食小小就好飽😹
🔻Nacho 粟米片盤

🔻Peri peri chicken (pizza)

🔻Pink sauce pasta

🔻芝士通心粉