2021-09-06 727 views
呢座大廈有好多食肆,今日同事帶我去W.O.M. Lunch😊進店前店員細心為客人噴手消毒👍🏻Lunch Menu有兩種選擇,一種係「和風午市套餐」,可於熱主菜、前菜冷盤和飲品各選一。熱主菜的款式都幾特別,本來想試蓮藕雞肉煎餅或日本南瓜新豬肉末架!但原來後頁洋食午市套餐都好吸引喎!我點咗「忌廉老灣汁雞肉辣肉腸意粉」,同事點了「鮮菠蘿香辣煙燻豬肉漢堡」店員還細心溫馨提示意粉有少許辣👍🏻意粉汁濃而不膩,恰到好處👌🏻同事的漢堡肉很新鮮和juicy👏🏻套餐跟餐湯/沙律和熱飲,今日選了忌廉蘑菇湯蘑菇湯略嫌咸咗少少🤏🏻還有加了甜品(名字太長忘記咗,大約係朱古力cheesecake吧!)甜品好好味不過如果兩位女士用餐的話建議只點一件share,因為都幾膩和滯
套餐跟餐湯/沙律和熱飲,今日選了忌廉蘑菇湯
鮮菠蘿香辣煙燻豬肉漢堡
忌廉老灣汁雞肉辣肉腸意粉