2020-01-31 1454 views
朋友今日帶咗我嚟呢間餐廳happy hour 起初佢哋同我講話呢個係 vegan wine !! 我第一時間問乜酒都會有vegan ? 佢哋嘅解釋就係呢一隻酒係organic 完全沒有化學成份製造!再叫咗個vegan cheese 完全第一次試素芝士係點嘅呢?素食芝士同普通芝士嘅差別係好大嘅因為比較難做、係由豆腐花果仁等等造成、真係好似仲好香好好食係冇奶成分!我平時係唔會食勁臭嘅blue cheese ,但呢度嘅係好好食好香仲有啲果仁係入邊!仲叫咗佢嘅每一日有唔同嘅素菜湯、飲完碗湯覺得好暖!好似有少少印度香料同豆蓉就係好似啲墨西哥湯不過冇咁杰身!非常喜歡呢間餐廳又健康又好食老闆又好人!如果想素!呢間素食餐廳同平時嗰素食餐廳真係好唔同非常之特別極度推介!因為佢嘅材料真係好健康!
朋友今日帶咗我嚟呢間餐廳happy hour