黎呢食野真似去左田園甘,棕色配綠色既餐桌,再加上好多草做裝飾,感覺份外舒服!還有個個開放式廚房,目測非常整齊及乾淨,真心覺得食得安心一坐低店員就送上熱辣辣既自家製麵包及棒棒條,食落的確比坊間好多麵包店好食呀!芝士磨菇釀雞翼 HK$82一碟四隻又夠足料,中翼位置去骨釀上芝士磨菇,食落啖啖肉,肉質又夠鮮嫩,食得津津有味呀!焗芝士日本溫泉蛋大啡菇 HK$110由於我妹非常之喜歡食大啡菇,雖然有d貴,但是還是叫了!食落真係非常之鮮甜多汁,完全沒有焗乾既跡象,蛋漿仲多到好似泉水咁湧出來,那算是值回票價呀!日本頂級帶子海膽汁意大利飯 HK$208帶子夠大粒又夠鮮,絕無雪藏味!值得一讚!另外個海膽汁意大利惹味到係會令人追食落去的!真係冇揀錯呀!香煎比目魚配辣番茄汁 HK$268我想講個份比目魚煎得好香口,我地秒速KO完先留意到有個辣番茄汁!旁邊既配菜同樣選材得不錯,全部都好好食!可以食到乜都清晒,只剩低隻碟!哈哈!呢度d野食賣相真係好鬼死精緻!未死已經被佢地個樣呃鬼左先!仲要好睇又好食個下先至冇得輸!絕對好快會再見!

餐包

芝士磨菇釀雞翼 HK$82