Hiring
$15,500-$21,500
$16,500-$25,000
See All 5 Jobs
2015-02-04 3582 views
好開心葵芳可以有間cafe喇,環境唔錯,可以同三五知己吹水,渡過一個愜意嘅下午由於今次都係同一個女性朋友去,而她亦都先食少少嘢先嚟!我地就叫咗一個意粉同小食share!一去到室外就有位喇,呢啲天氣都可以,加上又有帳幕,無問題啦!即入呀!呢間cafe好多嘢都係自助形式!包括order嘢食,拎水等等!喺收銀機附近仲有一個放滿旅行書嘅櫃,可以拎嚟睇下!先到嘅喺大蝦松子炒意粉!大蝦好多!洋蔥加上欖橄油同香草一齊炒!味道絕佳不過偏油同埋份量真喺小得可憐!三幾啖就ko咗喇小食拼盤嚟喇!反而呢個幾抵食!有雞翼,薯條,芝士腸,八爪魚丸同少少沙律!啱唒傾吓又食吓嘅我地!薯條炸得脆又唔多油!!食物上檯時都係熱辣辣嫁!飲品無影出嚟,係蜂蜜綠茶!呢個環境,食物質素同價格,值得嚟多幾次!

大蝦松子炒意粉
不過偏油同埋份量真喺小得可憐!三幾啖就ko咗喇
小食拼盤

飲品無影出嚟,係蜂蜜綠茶!
呢個環境,食物質素同價格,值得嚟多幾次!
2015-02-07
$40 (Tea)