2011-05-04
我食野有時都幾挑釁, 有時發覺愈細間既店就愈好食, 唔知係咪老細問題呢呢間froyo比我有少少唔同, 我之前食過2間係銅鑼灣同老旺, 一間太甜,但都可以接受 ,一間就好明顯加水, 加水個間仲要係幾出名幾多人排...昨天行過見完客口痕食左杯, FROYO幾香, 最緊要酸味夠, 唔會似食雪糕, 同埋佢做出既都算順口, 唔會食完好口乾TOPPING都幾新鮮, 佢地有自家製chocolate kiss 同mochi, 個人認為呢個組合唔錯美中不足地方係TOPPING分佈唔太美觀, 不過可以接受啦不過環境就扣左少少分, 因為昨天下少少雨, 但買野食位是沒有隔雨的, 所以買得有點煩, 但好在是食的地方是天橋底, 也算是一個避雨食froyo地方服務員妹妹幾好招呼, 同埋幾拎女, 唔知下次有冇得拎佢電話呢
美中不足地方係TOPPING分佈唔太美觀, 不過可以接受啦