2020-01-06 160 views
今日lunch跟左同事去搵食,佢不斷重複話呢間I’s Land Cafe 好好食,佢咁強烈推介,令我充滿期待內在既裝修好有田園feel, 俾我一種悠閒無壓力既感覺我哋今日又late lunch, 原來呢度一過左2:30pm就無lunch set,咁我地就叫Tea setSpecial All Day Breakfast $58呢個All day Breakfast真係好special,份量比一般的少,不過睇返個價錢又差唔多喎薯條好脆好乾身,係我鐘意果隻黑松露炒蛋超滑,而且黑松露味好突出卡邦尼長通粉 $48呢個好抵食,雖然睇落好似好細份,但實際份量一啲都唔少架同埋唔會好膩,仲食到少少黑椒既香味,所以唔會膩一開頭擔心tea set會唔夠飽,所以追加左「水牛芝士雞翼」同「明太子雞翼」水牛芝士雞翼個汁好厚,所以味道比較濃,無咩辣味,只有少少酸甜既味道!反而明太子雞翼幾好食明太子味道好豐富呀而且無雞骨,啖啖肉超滿足Rose Latte蘆薈樂園呢個花茶係menu度寫係I’s Land Cafe推介的,有蘆薈、柚子、奇異果🥝,但我完全飲唔出呢幾隻味道反而有種surup既甜味,無天然水果果種甜味,呢個

內在既裝修好有田園feel, 俾我一種悠閒無壓力既感覺

Special All Day Breakfast $58
薯條好脆好乾身,係我鐘意果隻
黑松露炒蛋超滑,而且黑松露味好突出

卡邦尼長通粉 $48
呢個好抵食,雖然睇落好似好細份,但實際份量一啲都唔少架
同埋唔會好膩,仲食到少少黑椒既香味,所以唔會膩

反而明太子雞翼幾好食
明太子味道好豐富呀
而且無雞骨,啖啖肉超滿足

Rose Latte

蘆薈樂園
反而有種surup既甜味,無天然水果果種甜味,呢個花茶反而令我有點失望!
2020-01-06
Type of Meal