2016-08-21 2229 views
星期日瞓到中午先醒,辛苦咗一星期當然要搵間Cafe嘆返個All Day Breakfast!之前見過有人推介火炭嘅拾月咖啡3:15pm有平價All Day Breakfast,所以今日特登拜訪下!地點唔算太遠,從火炭站B出口一條直路行,大約7-8分鐘就到。舖頭唔係好大,大約可以坐十台客,2:50pm嚟到嘅我哋好好彩可以坐到窗邊位。因為未到3:15,所以店員俾咗一般嘅menu我哋,但再問有無其他menu,佢哋即刻送上我想試嘅All Day Breakfast menu,仲好好俾我哋先落單,到夠時間就送上。中份量級Breakfast : S. 檸汁煙三文魚沙律  配  野菌牛乳滑蛋  -  茄汁豆+牛油多士 ($52)所以食物都好足料,美中不足牛油多士有啲硬大份量級Breakfast: L. 檸汁煙三文魚田園沙律配野菌牛乳滑蛋  -  蜜糖雞中翼+火腿+煙肉+雞肉香腸+牛角酥 ($88)由於無晒雞翼,所以轉咗做午柳粒,但牛柳粒意想唔到好食,唔會太硬好易入口,最正更係牛角酥,超大個超好味,如果唔係太飽一定會加$10食多個!整體環境都好舒服,估唔到星期日人流都唔算多,可以有一個悠閒環境睇吓書、

所以食物都好足料,美中不足牛油多士有啲硬

整體環境都好舒服,估唔到星期日人流都唔算多,可以有一個悠閒環境睇吓書、上吓網
Full  Breakfast
2016-08-21
$70 (Tea)
Full  Breakfast