2022-08-20 1369 views
成功搶到OpenRice 優惠餐券 所以帶老婆食餐好嘅 😀之前在太古城食過一次CIAK 不過聽朋友話中環呢間唔同啲 比太古城分店grant 啲 所以就嚟試下平日的晚上 七點半都幾多人 好在預先book 定枱 餐廳環境都幾浪漫 🌹 燈光較為昏暗 好多外籍人士聚餐 同happy hour 可能我哋坐喺中間位置 所以都有啲嘈 坐低冇幾耐侍應姐姐就俾咗啲餐包我哋 味道唔錯我地叫左三樣野 話晒意大利餐廳 所以叫左個pizza 先 老婆揀咗個蘑菇批 本人對蘑菇麻麻哋所以只食到蘑菇味下次都係揀返多啲肉既批好啲😀跟住叫咗個肉醬意粉 一來已經幫我哋;兩人份量唔使自己分都幾貼心 不過如果個意粉份量多番少少就更加好🤣最後叫咗個西冷配埋件多士 呢個最好食買單仲可以用埋OpenRice優惠券折實九百幾蚊👌
成功搶到OpenRice 優惠餐券 所以帶老婆食餐好嘅 😀

坐低冇幾耐侍應姐姐就俾咗啲餐包我哋 味道唔錯