2020-12-17 658 views
以前喺SOHO時成日都幫襯,每次一定叫三四個Tapas時同埋西班牙海鮮炒飯。搬咗嚟西營盤,反而因為附近有太多新餐廳,所以一直都未試過,今日的起心肝想睇吓搵唔搵得返當年嘅味道。疫情底下,梗係搵過有冇優惠啦,奇怪係Ricos 嘅優惠的確比附近餐廳少。侍應話佢哋好好生意所以少做優惠,不過佢哋嘅枱都唔多。之前有幾個post都講Service差,唔知呢,個侍應都同我有講有笑,不過佢哋要兩邊餐廳走,所以都見佢哋幾忙。朋友想食西班牙海鮮炒飯,因為兩人限聚,只好叫左一個西班牙火腿薯餅做tapas。個飯煮得好好食,係我近年食過西班牙餐廳最好食嘅 (自從冇幫喺soho,我一直都搵唔到第二間。),貝殼類新鮮,蝦有蝦味,連魷魚都係嫩滑厚身,正!反之個薯餅我覺得有啲實,亦不太食到chorizo,我下次應該唔會叫。由於天氣太凍,嗱嗱臨就食晒唔記得影相,我下次會再返嚟㗎!

由於天氣太凍,嗱嗱臨就食晒唔記得影相,我下次會再返嚟㗎!
2020-12-16
$200 (Lunch)