2021-03-01 1487 views
見到某APP做Dan Ryan75折喎,咁耐冇食過就當然要book佢嚟食下啦!預約嘅時間一到,一去到餐廳就即時有位俾我哋!我哋一行三個人,佢就俾咗卡位我哋坐!但佢啲卡位其實都好窄,唔郁都OK嘅,但要行嚟行去就會比較迫。望返個裝修,真係十年如一日,十幾年前嚟過一次又係咁嘅樣,而家又係咁嘅樣,一啲都無變!首先上個麵包籃,入面有三個包同埋muffin,佢個合桃muffin真係好好食!唔太甜但又好甘香!仲有其餘d包配埋佢個特製粉紅色牛油真心好食!我哋嗌左三樣嘢,第一係係唔知乜嘢海鮮冷盤,話就話有龍蝦蟹同哈再加啲菜牛油果蕃茄之類,但上到菜就其實係一堆撈咗好多沙律醬嘅海鮮沙律,入邊真係有龍蝦蝦同蟹嘅,但係全部都係剁碎晒嗰隻,再放喺啲生菜上面,感覺好空虛,空虛都唔係一個問題,但收我$258就係一個問題!我哋當時呆到連相都冇影到!之後叫咗個Ribs,一貫都係好淋,好入味同埋好有BBQ味,冇退步到!好食!連我阿爸冇牙都食咗四條骨!另外個carbonara,勁多芝士同cream,水準之作!買單有埋個七五折,耐唔耐食一次都OK 㗎!

另外個carbonara,勁多芝士同cream,水準之作!

買單有埋個七五折,耐唔耐食一次都OK 㗎!
Ribs
Carbonara